Covid-19 – Tandartspraktijk Re – Drunen

Covid-19

Een afspraak maken

Wij vragen u alleen telefonisch een afspraak te maken om het verloop en de aanwezigheid van patiënten in de wachtkamer zo laag mogelijk te houden. Ook zal de assistente u enkele vragen stellen wat betreft uw gezondheidssituatie alvorens een afspraak in te plannen. De assistente kan bij verdenking van een besmetting of andere gezondheidsklachten uw afspraak annuleren, uitstellen of elders in de agenda plannen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Anderhalve meter

We hanteren een maximaal aantal van 4 patiënten in de wachtkamer. Kom ook niet (veel) te vroeg voor uw afspraak, het kan zijn dat u gevraagd wordt buiten even te wachten. In de behandelkamer komen de tandarts en assistente wel dichterbij om u te kunnen behandelen. Zij zijn echter goed beschermd met de nodige middelen om het besmettingsrisico zo laag mogelijk te houden.

Leefregels in de wachtkamer

In de wachtkamer staat desinfecterende hand-gel waar u gebruik van kunt maken. Het wordt tevens op prijs gesteld wanneer u in de wachtkamer een mondneuskapje draagt.
U treft geen tijdschriften en folders meer aan ivm het overdragen van eventuele ziektekiemen op de handen. De stoelen die afgeplakt zijn vragen wij u vriendelijk niet te gebruiken om zo de anderhalve meter regel te kunnen blijven hanteren.

Verkoudheid, koorts en/of griepklachten

Heeft u last van een verkoudheid, koorts of griepklachten dan vragen wij u uw afspraak af te bellen. U kunt weer contact opnemen als u minimaal 24 uur klachtenvrij bent. Bij pijn in de mond of andere zeer dringende klachten met bovenstaande symptomen raden we u aan ook gewoon te bellen. De assistente zal uw gegevens noteren waarna u in contact gebracht wordt met een speciale tandarts die (mogelijke) coronapatienten kan en mag behandelen.

Publieksinformatienummer

De meest recente informatie over het coronavirus staat op de site van het RIVM en van de Rijksoverheid. Met vragen over het coronavirus kunt u ook terecht bij het publieksinformatienummer 0800-1351.