Afspraak maken – Tandartspraktijk Re – Drunen

Afspraak maken

Voor alle behandelingen en periodieke controles, dient een afspraak te worden gemaakt.

Wanneer het tijd is voor een periodieke controle, ontvangt u per mail een link naar de digitale agenda. Op die manier kunt u zelf een afspraak inplannen bij uw vaste tandarts, binnen de tijden en mogelijkheden die u worden aangeboden.

Indien dit niet lukt of wanneer u buiten deze periodieke controles een afspraak wil maken, kunt u ons telefonisch bereiken op 0416-376558.

Wanneer u niet over een email adres beschikt, ontvangt u een herinneringskaartje per post en kunt u telefonisch contact opnemen met ons.

Indien er sprake is van een spoedgeval (binnen onze openingstijden), bel ons dan zo vroeg mogelijk. Dan is de kans het grootst dat u op dezelfde dag nog bij ons terecht kunt. Als er sprake is van een spoedgeval buiten onze openingstijden, kunt u terecht bij de Mondzorgpoli in Den Bosch (zie hiervoor onder het kopje “spoed/weekenddienstregeling” onder de contact pagina).

Mocht u zich willen inschrijven als patiënt bij onze praktijk, via de onderstaande link kunt u een verzoek indienen, wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren

 

https://internetagenda.vertimart.nl/inschrijven?id=20336

 

Voor verdere vragen zijn we telefonisch te bereiken op:  0416-376558