Spoed/Weekenddienstregeling – Tandartspraktijk Re – Drunen

Spoed/Weekenddienstregeling

In week 43 is de praktijk beperkt geopend. Op maandag 24 oktober en op donderdag 27 oktober zijn wij telefonisch bereikbaar zoals u van ons gewend bent. Op de andere dagen neemt u voor spoedklachten contact op met mondzorgpoli te Den Bosch: 073-3037520

Voor minder dringende zaken zijn wij wel per email bereikbaar. Wij streven ernaar deze binnen afzienbare tijd te beantwoorden.

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Weekend- en avonddienstregeling

U kunt in de weekenden en avonden met zeer dringende spoedklachten (zoals trauma en nabloedingen) terecht bij de Mondzorgpoli te Den Bosch

Deze bevindt zich op de Eekbrouwersweg 4 in Den Bosch, telefoonnummer: 073-3037520


Spoed

Heeft u (kies)pijn in de mond? Blijf er niet mee doorlopen, maar neem contact op. Doe dat bij pijn het liefst wel meteen ’s morgens vroeg. Zo heeft u de grootste kans dat u dezelfde dag nog kan worden geholpen.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen kunt u ons bellen op 0416/376558 Houd pen en papier bij de hand om, buiten openingstijden, gegevens van de dienstdoende tandarts te kunnen noteren.